Firefox ESR 31.x, Thunderbird ESR 31.x pro MGA3 a MGA4 již brzy!

Dlouho se očekává nová aktualizace produktů Mozilly, kdy nyní se konečně podařilo bezpečnostnímu týmu sestavit balíčky Firefox a Thunderbird ESR 31.2 pro Mageiu 3 a Mageiu 4. Proto brzy očekávejte aktualizaci a prosíme, aby jste hlásili případné aktualizační problémy.

Pokud by vás to zajímalo, Mageia se rozhodla zůstat u verzí Firefox ESR (v současné době větve 31.x), která má dlouhodobou podporu od Mozilly. Další verze, jako jsou Firefox 33 a nadcházející Firefox 34, mají sice pěkné funkce, ale jsou podporovány jen na pár měsíců, tudíž Mageia je nezahrne do stabilního vydání. Pro více informací na Mozilla FAQ.

5 komentářů u „Firefox ESR 31.x, Thunderbird ESR 31.x pro MGA3 a MGA4 již brzy!

  1. Bohužel, musel jsem se vrátit ke starší verzi 24.8, protože v nové mi nejde rozšíření Classic Compact a bez něho odmítám přejít na vyšší verzi. Když jsem viděl jak vývojáři FF plýtvají místem, tak jsem nechápal. Jeden příklad za všechny. Záložky které jsem měl na jednom řádku se mi roztáhly tak, že mi z nich zůstala vidět asi polovina, zbytek zdrhnul za roh do roletky, na to milý vývojáři zapomeňte, takovej hnus fialovej. Takže bohužel novej FF ESR 31.2 se u mě ohřál asi deset minut a šel pryč.

  2. On ten Thunderbird je nějaký rozbitý i bez rozšíření. Má nějak špatně nalinkované ikonky a tak je namísto nich skoro všude jen zástupný obrázek. Taky jsem se vrátil a nastavit zpět na supp.name.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..