Soutěž Mageia 8 Artwork

Stejně jako u každého vydání, i nyní bude grafika pro Mageiu 8 pocházet od vás, skvělé komunity. S vývojem, který právě probíhá, je čas začít připravovat grafickou část. Stejně jako v předchozích letech hledáme vaše příspěvky a nápady, ale nejen obrázky a fotografie – pokud máte ikony a loga nebo nápady, jak by měly vypadat přihlašovací obrazovky nebo animace, je čas je prodiskutovat nebo předvést.

Bude vybrán abstraktní kousek používající barvy loga Mageia. Pozadí by mělo být snadno oříznutelné do různých poměrů stran, aniž by došlo ke ztrátě pocitu z obrazu a mělo by mít rozlišení nejméně 3 200 x 2 400 pixelů, aby bylo možné pojmout širokou škálu monitorů. Alternativní pozadí a spořiče obrazovky mají méně omezující pokyny, takže pokud máte chuť ohýbat svou kreativitu, rádi bychom viděli, s čím přijdete.

Pravidla

Soutěž začíná 30. července 2020 a potrvá do 20. srpna 2020. Mageia poskytne 1 oficiální a 10 alternativních pozadí. Pokud se chcete zúčastnit, je to snadné:

Zašlete prosím svou práci pro Mageiu 8. Nebo pošlete odkaz do mailing listu Atelier. Tým Atelier vybere 10 pozadí od různých přispěvatelů, kteří budou zahrnuti do „dalších pozadí“.

Požadavky

  • minimální velikost: 3 200×2 400 px pro obrázky, pro ikony nejlépe SVG
  • bez okrajů
  • bez textu uvnitř: může být umístěno logo Mageie pro náhled, ale bude nutné aby bylo odstranitelné
  • škálovatelné nebo oříznutelné pro všechny možné poměry stran : 4:3, 16:9, 16:10 etc.
  • Licence: CC By SA 3.0 nebo novější

Podívejte se také na další informace o věcech, na které si musíte dát pozor, nebo si prohlédněte předchozí tapety Mageie. Pro zajímavost jsou některé spořiče obrazovky a pozadí Mageia 7 nahrány také. Fotografie budou považovány za spořiče obrazovky a další pozadí za předpokladu, že nebudou viditelní rozpoznatelní lidé. Vyhněte se uměleckým dílům chráněným autorskými právy, nebo musíte vlastnit autorská práva a souhlasit s licencí CC By SA 3.0. Veškeré díla musí být originální s dostupnými zdrojovými soubory (SVG, xcf atd.) a v souladu s uměleckými pokyny Mageie. Nahrajte také png nebo podobné soubory, pro mnohem jednodušší náhledy.

Doufáme, že tyto pokyny vám vše objasní a pomohou vám udělat něco, díky čemuž bude Mageia vypadat skvěle.

Pokyny se vztahují na oficiální logo Mageie, barevné schéma, motiv webových stránek, písma, tapety a další prvky. Na oficiální logo společnosti Mageia se vztahují také zásady pro ochranné známky.

Závěrečný výběr

Konečné vítěze vybere rada Mageia a oznámí je na blogu Mageia.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..