Čas zkrášlit Mageiu 9 – Soutěž o umělecká díla je otevřena

Tak jako s každým vydáním, i při tvorbě Mageie 9 se můžete podílet i vy, skvělá komunita, která Mageiu podporuje a umožňuje její vznik. Vývoj Mageie 9 postupuje rychle, mnoho významných aktualizací a klíčových funkcí se připravuje k testování a k vydání. Je čas připravit i umělecká díla, grafiku pro budoucí verzi 9. Stejně jako v předchozích letech hledáme vaše příspěvky a nápady, ale nejen obrázky a fotografie – pokud máte ikony a loga nebo nápady, jak by měla vypadat přihlašovací obrazovky nebo animace, je čas o nich diskutovat nebo se s nimi pochlubit.

Pro pozadí si obvykle vybereme digitální abstraktní dílo v barvách loga Mageie. Mělo by se dát snadno oříznout na různé poměry stran, aniž by se ztratil dojem z obrázku, a mělo by mít rozlišení alespoň 3 200 × 2 400 px, aby se přizpůsobilo široké škále monitorů. Alternativní pozadí a spořiče obrazovky mají méně omezující pokyny, takže pokud máte chuť popustit uzdu své kreativitě, rádi se podíváme, s čím přijdete.

Pravidla

Soutěž začíná 4. srpna 2022 a potrvá do 25. srpna 2022. Mageia poskytne 1 oficiální pozadí, 10 dalších pozadí a všechny další, které udělají Mageiu hezkou. Pokud se chcete zúčastnit, je to snadné:
Pošlete své dílo do soutěže Mageia 9 artwork drop. Máte také možnost poslat odkaz do mail konference Ateliéru. Tým Atelieru vybere 10 pozadí od různých přispěvatelů, která budou zařazena do „dodatečných pozadí“.

Předpoklady

  • minimální velikost: 3 200 × 2 400 px pro obrázky, nejlépe SVG pro ikony
  • žádné okraje
  • žádný text uvnitř: logo Mageia může být umístěno pro představu, ale musí být odstranitelné.
  • škálovatelné nebo oříznutelné pro všechny možné poměry stran: V případě potřeby je možné použít různé formáty: 4:3, 16:9, 16:10 atd.
  • Licence: CC By SA 3.0 nebo novější

Podívejte se také sem, kde najdete další informace o věcech, na které si musíte dávat pozor, nebo si prohlédněte předchozí tapety Mageie. Některé spořiče obrazovky a pozadí Mageia 8 jsou nahrány pro referenci.
Fotografie budou zváženy pro spořiče obrazovky a další pozadí za předpokladu, že na nich nebudou vidět žádné rozpoznatelné osoby. Vyhněte se prosím uměleckým dílům chráněným autorskými právy, pokud je nevlastníte a nesouhlasíte s licencí CC By SA 3.0.
Všechny práce musí být originální s dostupnými zdrojovými soubory (SVG, xcf atd.) a v souladu s pokyny pro umělecká díla Mageia. Nahrajte prosím png nebo podobné soubory, protože jsou mnohem jednodušší pro náhled. Doufáme, že vám tyto pokyny vše objasní a pomohou vám vytvořit něco, co bude v Mageii vypadat skvěle.
Pokyny se týkají oficiálního loga Mageia, barevného schématu, motivu webových stránek, písem, tapet a dalších prvků. Na oficiální logo Mageia se vztahují také naše zásady ochranných známek.
Věnujte chvilku času seznámení se s pravidly a pak se vrhněte do tvoření s námi!

Konečný výběr

Konečné vítěze vybere rada Mageia a oznámí je na blogu Mageia.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..